OSII 2021

2021 Ohio School Improvement Institute is now ended!

Watch for updates on future coferences.

2021 OSII Program-at-a-Glance
2021 OSII Presentation Resources

 

Thanks to all who attended this year’s event. We hope you found the conference information to be beneficial. Your support contributed to the success of this event.

 

Thank You Featured Speakers:

Dr. Tom Guskey (Grading Practices)
Chris Holmes (Backtracking Apathy. . .Understanding Disengagement)
Baruti Kafele (Closing the Attitude Gap)
Dr. Rosita Lopez (Strategies for Success: One Size Fits Few)
Dr. Beckie Stobaugh (Cognitive Engagement Strategies)
Marcia Walker, LISW (Emotional Wellness for Teachers)

Thank You Ohio Presenters:

Bethel-Tate Middle School
Buckeye Valley Middle School
Collins Career and Technical Center
Deer Park  Jr/Sr High School
Dr. Tom Fry, Dynamix LLC
Indian Valley High School
Keystone Local Schools
Mount Vernon Middle School
New Lexington Business Advisory Council
Ohio College Tech Prep
Ohio Dept. of Education – Office of Educator Effectiveness
Ohio Dept. of Education – Office of Graduate Success
Penta Career Center
Shenandoah High School
Steubenville – McKinley STEM Academy

Special Thanks
OSII Planning Committee & Session Facilitators

   representing the following organizations:
Ohio High Schools That Work
Ohio College Tech Prep
Ohio Dept. of Education

 

 

                                                                                               

 

 

   

OSII Schedule

WEDNESDAY, NOVEMBER 3, 2021

  8:00 am  – 8:10 am

Welcome

  8:10 am  –  9:10 am

Breakout Sessions (60 minutes)

  9:20 am – 10:20 am

Breakout Sessions (60 minutes)

10:30 am – 11:30 am

Breakout Sessions (60 minutes)

11:30 am – 11:50 am

Break/Lunch (20 minutes)

11:50 am  – 12:50 pm

Breakout Sessions (60 minutes)

  1:00 pm  –  2:00 pm Breakout Sessions (60 minutes)
Scroll to Top