OSII 2021

Plan to Participate in the 2021 Virtual Ohio School Improvement Institute!

Wednesday, November 3:  8:00 AM – 2:00 PM

Individuals register here | Entire schools register here

This will be the same quality of event attendees have experienced in the past, but will be a one-day virtual event instead of a two-day live event as in the past.  Registrants will be able to participate in the event on November 3 as well as view the sessions for two-weeks after the event date.  We hope you will plan to join us!

Featured Speakers:

Dr. Tom Guskey (Grading Practices)
Chris Holmes (Backtracking Apathy. . .Understanding Disengagement)
Baruti Kafele (Closing the Attitude Gap)
Dr. Rosita Lopez (Strategies for Success: One Size Fits Few)
Dr. Beckie Stobaugh (Cognitive Engagement Strategies)
Marcia Walker, LISW (Emotional Wellness for Teachers)

School Best Practices on a Variety of Topics:

Access and Equity
Assessment and Data
Career and College Readiness
Hybrid Teaching Best Practices
Teaching and Learning

   Comments from 2019 OSII Attendees

     “Another incredible professional development conference.”
     “I came away with a number of strategies to share.”
     “The topics available were plentiful and interesting.”

OSII Schedule

WEDNESDAY, NOVEMBER 3, 2021

  8:00 am  – 8:10 am

Welcome

  8:10 am  –  9:10 am

Breakout Sessions (60 minutes)

  9:20 am – 10:20 am

Breakout Sessions (60 minutes)

10:30 am – 11:30 am

Breakout Sessions (60 minutes)

11:30 am – 11:50 am

Break/Lunch (20 minutes)

11:50 am  – 12:50 pm

Breakout Sessions (60 minutes)

  1:00 pm  –  2:00 pm Breakout Sessions (60 minutes)
Scroll to Top