OSII 2019

Plan to Attend the 2019 Ohio School Improvement Institute/SuccessBound!

November 14-15, 2019
Thursday, November 14:  8:50 AM – 4:30 PM (Registration begins at 7:20 AM)
Friday, November 15:        8:30 AM – 11:45 AM 

Keynote Speakers

Opening Speaker
Garrison Wynn

Closing Speaker
Mark Anthony Garrett

Extended Sessions by Invited Experts
Literacy
Technology Tools
Trauma-Informed Care/Resilience

Comments from 2018 OSII Attendees
“Topics and presenters are all current, informative and applicable.”
“Good variety of sessions from which to choose.”
“Getting better each year.”

OSII Schedule

THURSDAY, NOVEMBER 14, 2019

7:20 am

Registration Begins

7:30 am –   8:50 am

Continental Breakfast/Exhibitor Visits

8:50 am – 10:00 am

Opening Session

10:10 am – 12:00 pm

Extended Sessions – Featured Speakers  (110 minutes)

10:10 am – 11:00 am

Breakout Sessions (50 minutes)

11:10 am – 12:00 pm

Breakout Sessions (50 minutes)

12:00 pm – 12:15 pm

Exhibitor Visits

12:15 pm –   1:10 pm

Plated Lunch

1:10 pm –   3:00 pm

Extended Sessions – Featured Speakers  (110 minutes)

1:10 pm –   2:00 pm

Breakout Sessions (50 minutes)

2:10 pm –   3:00 pm

Breakout Sessions (50 minutes)

3:10 pm –   4:00 pm

Breakout Sessions (50 minutes)

4:00 pm –   4:15 pm

Exhibitor Visits

FRIDAY, NOVEMBER 15, 2019

7:30 am –   8:30 am

Buffet Breakfast

8:30 am – 10:20 am

Extended Sessions – Featured Speaker  (110 minutes)

8:30 am –   9:20 am

Breakout Sessions (50 minutes)

9:30 am – 10:20 am

Breakout Sessions (50 minutes)

10:30 am – 11:30 am

Closing Session : Drawings