OSII 2018

Registration is Open! CLICK HERE for More Information

NEW THIS YEAR! We are going all electronic.
A mobile app will be available for creating a personalized agenda, communicating program revisions and more!

Keynote Speakers


Opening Session
Adolph Brown, Ph.D.
Educator, Humorist, Author, Corporate Keynoter

Closing Session
Cathy Lassiter, Ed.D.
International Consultant, Educator, Author, Author Consultant

 

Featured Extended Breakout Session Speakers

Steve Broome Ph.D. (Teacher Leadership)
LeAnn Nickelsen, M.Ed. (Brain-Based Engagement Strategies)

OSII Schedule

THURSDAY, NOVEMBER 15, 2018

7:15 am

Registration Begins

8:00 am –   8:50 am

Continental Breakfast/Exhibitor Visits

8:50 am – 10:00 am

Opening Session – Dr. Adolph Brown III

10:10 am – 12:00 pm

Extended Sessions – Featured Speakers  (110 minutes)

10:10 am – 11:00 am

Breakout Sessions (50 minutes)

11:10 am – 12:00 pm

Breakout Sessions (50 minutes)

12:00 pm – 12:15 pm

Exhibitor Visits

12:15 pm –   1:15 pm

Plated Lunch

1:15 pm –   1:30 pm

Exhibitor Visits, Team Meetings

1:30 pm –   3:20 pm

Extended Sessions – Featured Speakers  (110 minutes)

1:30 pm –   2:20 pm

Breakout Sessions (50 minutes)

2:30 pm –   3:20 pm

Breakout Sessions (50 minutes)

3:30 pm –   4:20 pm

Breakout Sessions (50 minutes)

FRIDAY, NOVEMBER 16, 2018

7:30 am –   8:30 am

Buffet Breakfast

8:30 am – 10:20 am

Extended Sessions – Featured Speaker  (110 minutes)

8:30 am –   9:20 am

Breakout Sessions (50 minutes)

9:30 am – 10:20 am

Breakout Sessions (50 minutes)

10:30 am – 11:30 am

Closing Session – Dr. Cathy Lassiter